standard-title Om oss Apex Renhold er et uavhengig rengjøringsfirma som opererer i Møre og Romsdal. Vi tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester til små, mellomstore og store bedrifter, til private og til det offentlige. Uansett type oppdrag kan vår dyktige stab sørge for at renholdet blir utført.

Om oss

Apex Renhold er et uavhengig rengjøringsfirma som opererer i Møre og Romsdal. Vi tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester til små, mellomstore og store bedrifter, til private og til det offentlige. Uansett type oppdrag kan vår dyktige stab sørge for at renholdet blir utført.

04. Mai 2011 – Stiftelsedato

Selskapet ble stiftet 4.mai 2011. Vi startet opp med stort pågangsmot og tro på at dette skulle vi lykkes med. Vår største drivkraft var at vi skulle vise bransjen hvordan man kan drive et seriøst firma i en (den gang) noe useriøs bransje.

Året 2012

Vi har begynt å vise oss fram i renholdsbransjen i Møre og Romsdal. Omsetningen har økt sakte men sikkert og vi er stolte av å ha oppnådd en omsetning på nesten 3,5 million ved årsskiftet.

Året 2013

Juni 2013 hadde vi en fin artikkel i Bransjemagasinet. November 2013 hadde vi teambuilding med matlagingskurs og sosialt samvær.

Året 2014

Den største begivenheten for Apex dette året er flytting fra Breivika til Blindheim. Vi trivdes veldig godt i Breivika, men vi har vokst ut av lokalene. I juni hadde vi sommerfest og i september gjennomførte vi ergonomiundervisning for alle ansatte.

Året 2015

Selskapet går fint og ved utgangen av 2015 var omsetningen kommet opp i vel 7,9 million. Vi er på flyttefot igjen og 1.desember er vi på plass i nye lokaler i Borgundfjordvegen. 

Året 2016

Mai 2016 feirer vi at det er 5 år siden Apex ble stiftet og vi har i år blitt kåret til en av landets Gaselle-bedrifter. Vi har gått til innkjøp av en ny snerten firmabil – en Suzuki Swift.

Året 2017

Flere nye renholdere ansatt og omsetningen har økt.  

Året 2018

  • Omsetningen er omtrent på samme nivå som fjoråret.
  • Vår kjære teamleder er tilbake etter å ha vært ute i svangerskapspermisjon.
  • Vi drar på firmatur til Gdansk. En herlig tur med teambuilding i nydelige omgivelser.
  • Bilparken blir fornyet med to fine Berlingo varebiler.
  • I desember har vi sosialt samvær på kontoret, med mye deilig mat, latter og egen underholdning.

 

 

 

Loading…

Vi søker medarbeidere

Det er stadig behov for nye renholdere – store oppdrag kan “plutselig” kreve at vi styrker vår stab. Dersom du ønsker å bli en del av vårt team er det fint om du legger inn en søknad og så tar vi kontakt med deg dersom anledningen byr seg. 

Søk nå