X
Ring oss
966 13 192

Kantinedrift

Det er stadig flere bedrifter som velger å prioritere kantinen. En kantine er ikke bare et alternativ til matpakke. Å tilby sine ansatte en god kantine hver dag, er både generøst og smart. Det koster litt, men skaper gode verdier i lengden. Dette blir et samlingssted og flere har sagt at etter at de begynte med bemannet kantine har samholdet og stemningen blant de ansatte hatt en merkbar positiv økning.

Vi kan foreta innkjøp av matvarer og vi steller i stand både kalde og varme retter. Våre dyktige kantineansatte setter fram mat, serverer og rydder.

Vi har utarbeidet ”kantine-permer” med forslag til hva som kan serveres, hvor mange ulike påleggsvarianter som er fornuftig å sette fram, forslag til varmmat o.a.

Vår ide er at

– lunsjpausen skal være et positivt avbrekk i arbeidsdagen.
– maten som serveres skal være tilpasset kundenes ønsker og behov.
– maten som serveres skal være frisk og smake godt.
– vårt kantinepersonell skal være opplært i matlaging og god hygiene.

Kundetilpasset kantine:

–  Enkle kantiner der vi setter fram pålegget slik vi ville gjort hjemme.
–  Større kantiner, med kjøledisker, der maten tåler å stå lengre framme.
–  Kanskje noe ekstra godt fredager.
–  Varmmat en eller flere dager i uka.
–  Julelunsj.
–  Hjelp til arrangementer.
–  Møteservering.

Ønsker din bedrift en uforpliktende befaring eller et tilbud, ta gjerne kontakt med oss.

photo15 photo 14 photo 12 photo 5 photo 1 553

 


Nyheter

Opp