JULEN 2014

Jule-og nyttårshøytiden står nå for døren og 2014 er snart historie. Det er tid for å gjøre opp status for året som har gått.

Det har vært et spennende år for oss i Apex Renhold. Vi har fått mange nye kunder og omsetningen har økt. Vi har også økt staben og vi har nå 18 fast ansatte.

Vi vokste ut av lokalene vi leide i Breivika og i mars 2014 tok vi med oss alt og flyttet inn på Blindheim. Vi har funnet oss godt til rette her, og trives i lyse og trivelige lokaler med god tilgang på parkering og lagerplass.

I mai 2014 avsluttet vi et egenholdt norsk-kurs for våre utenlandske ansatte. Alle bestod både muntlig og skriftlig test. Gratulerer til alle sammen.

Sommerfesten med grillmat, servert av innleid kokk, og sosialt samvær var også veldig vellykket. Vi har blitt en veldig fin gjeng og smil og latter sitter løst hos alle sammen i Apex-familien.

En julehilsen gir anledning til både skryt og selvskryt, og det føler jeg at jeg kan gjøre uten å ta munnen for full. Jeg er stolt av at vi får gode tilbakemeldinger fra kunder og at konstruktiv kritikk blir tatt på alvor av våre dyktige renholdere. Jeg opplever at våre renholdere har yrkesstolthet og står på for å gjøre en god jobb.

Til slutt vil jeg takke alle ansatte for samarbeidet og den innsatsen dere har gjort i Apex Renhold i 2014. Jeg er stolt av å ha så mange dyktige medarbeidere rundt meg.

Alt arbeid har sin egenverdi. Enhver oppgave, liten eller stor, er viktig nok til å bli utført godt, grundig og med omtanke. Vær stolt av arbeidet ditt og av deg selv.

God jul og Godt nytt år

Eva-Britt
Desember 2014