Det våres ute og det er gledelig å kunne meddele at også firmaet blomstrer. Vi har en fantastisk flott stab av flnke og kjekke renholdere, som styres med stødig hånd av vår teamleder Dorota.

Vi har akkurat avsluttet egenholdt norsk-kurs for våre utenlandske ansatte og de venter i spenning på resultatet av gjennomført eksamen. Norsklærer Anita har store forventninger til at alle har bestått både muntlig og skriftlig eksamen. Nå har vi bestemt at vi skal være flinke å snakke norsk sammen, slik at alle får øvd seg.

Vi har funnet oss vel til rette i nye lokaler i Blindheim industriveg og ser at det er kjekt å ha alt på bakkeplan i tillegg til at vi også har større lagerkapasitet til alt utstyret vårt. Vi deler kontor og lager med Rentek Norge AS og det fungerer også veldig fint.

Så gjenstår det bare å ønske alle en riktig fin vår